Eikefjord basket vant to kamper i Bergen laurdag. Våre to litauiske spelare Saulius og Marius storspelte og det er lett å sjå at disse to er vant med å spele på eit høgt nivå. Eirik Hjalte debuterte og spelte for første gong ein basketkamp og han gjorde ei god figur. Kjekt var det også sjå igjen Christoffer som tok turen frå Stavanger for å spele med oss.

Stats frå kampene : Bønes - Eikefjord : 61 - 80

Frå Eikefjord scorte :
M. Sabauliauskas 33 poeng
S. Vasauliauskas 15 "
D. Nybø 14 "
A. Hatleset 10 "
S. Nybø 4 "
C. Akselsen 4 "

Vi hadde i denne kampen 29 straffer, traff på 23.
At vi får så mange straffer viser at vi var agressive i kampen. Mot Bønes dominerte vi heile kampen og det var aldri tvil om seieren.

Fyllingen - Eikefjord 71 - 82

Frå Eikefjord scorte :
M. Sabauliauskas 31 poeng
S. Vasauliauskas 23 "
S. Nybø 11 "
D. Nybø 7 "
A. Hatleset 7 "
C. Akselsen 3 "

Dette ble en jamn kamp, vi lå i 3 periode under med 5 poeng. Men etter at vi intensiverte forsvarsspelet klarte vi å dra i land ei 11 poengseier. Vi traff her på 15 av 20 straffer.

Så etter 2 kamper topper no Eikefjord 3 divisjon

 

FJELLET

nipevatnet2.jpg

Eikefjord

20150911-betnene.jpg

Eikefjord ligg i indre del av Kinn kommunen nord på Vestlandet. Bygda ligg inst i Eikefjorden og har tofelts veg til Florø (25km) og Førde (33km). Det er gode busstilbod mellom dei to byane.

Eikefjord Barne- og ungdomsskule ligg i sentrum og har 15 - 25 elevar på kvart av dei 10 klassetrinna. Barnehage med 3 avdelingar ligg også i gangavstand frå sentrum.

Eikefjord ynskjer alle hjarteleg velkommen til å busette seg i bygda. Med sin sentrale plassering, vakre natur og gode servicetilbod i nærområdet er Eikefjord ein god plass å bu. Her kan ein finne roen i kvardagen med korte avstandar til ulike aktivitetar og servicetilbod, inkluderande bygdesamfunn og god infrastruktur til store arbeidsmarknadar. - Les meir på info


HALLEN

20170517-400-toget.jpg

Opphavsrett © eikefjord.net
Utviklet av Tunanor.com