Terje Lyngstad vart møtt av fleire eikefjordingar som sprang dei siste ti kilometerane i lag med han på laurdagens etappe.

Når Lyngstad runda svingen ned til Eikefjord Stadion vart han møtt av Eikefjord Skulemusikk og koret Korriander som spelte og sång «Påfulgsangen», som Lyngstad sjølv har skrevet teksten til.

Overvelda
– Eg vert heilt overvelda. Det er utruleg rørande å bli tatt i mot på denne måten. At folk spring i lag med meg langs vegen sett eg utruleg stor pris på, seier Lyngstad til Firdaposten

FJELLET

blanipa1.jpg

Eikefjord

20130209-sentrum.jpg

Eikefjord ligg i indre del av Kinn kommunen nord på Vestlandet. Bygda ligg inst i Eikefjorden og har tofelts veg til Florø (25km) og Førde (33km). Det er gode busstilbod mellom dei to byane.

Eikefjord Barne- og ungdomsskule ligg i sentrum og har 15 - 25 elevar på kvart av dei 10 klassetrinna. Barnehage med 3 avdelingar ligg også i gangavstand frå sentrum.

Eikefjord ynskjer alle hjarteleg velkommen til å busette seg i bygda. Med sin sentrale plassering, vakre natur og gode servicetilbod i nærområdet er Eikefjord ein god plass å bu. Her kan ein finne roen i kvardagen med korte avstandar til ulike aktivitetar og servicetilbod, inkluderande bygdesamfunn og god infrastruktur til store arbeidsmarknadar. - Les meir på info


HALLEN

20170511-400-hallen.jpg

Opphavsrett © eikefjord.net
Utviklet av Tunanor.com