Vi vil samle idretten og bygda til ein hyggeleg Årsfest for Eikefjord Idrettslag Laurdag 26.10.13 kl 20.00 på Alhuset!!!

Kva er vel bedre enn å samles over god mat, god drikke og hyggeleg selskap og gjere stas på oss sjølv og kvarandre for den aktivitet og prestasjon som ein sjølv eller andre har oppnådd i året som har gått?????

Påmelding...sjå lengre ned!!

Det vil verte servert Tapas mat og mulighet for å kjøpe god drikke i baren.

Du trenger absolutt ikkje å ha vore så veldig aktiv sjølv for å delta, her kan alle melde seg på!

Det vil verte utdeling av prisar og merksamder, og EIL vil tørke støv av ein litt forelda tradisjon og gje Idrettspris til ein ungdom som har merkt seg ut til å få ein litt større merksemd.

Bindande påmelding innan 23.10.13 via mail:   eller sms/telefon: 95967753 (Silje Fraas Øren).

Pris: 250,- pr pers. Betales ved inngang.

Hjerteleg Velkommen til eit festleg lag!!!!

FJELLET

blanipa1.jpg

Eikefjord

sentrum-juletre.jpg

Eikefjord ligg i indre del av Kinn kommunen nord på Vestlandet. Bygda ligg inst i Eikefjorden og har tofelts veg til Florø (25km) og Førde (33km). Det er gode busstilbod mellom dei to byane.

Eikefjord Barne- og ungdomsskule ligg i sentrum og har 15 - 25 elevar på kvart av dei 10 klassetrinna. Barnehage med 3 avdelingar ligg også i gangavstand frå sentrum.

Eikefjord ynskjer alle hjarteleg velkommen til å busette seg i bygda. Med sin sentrale plassering, vakre natur og gode servicetilbod i nærområdet er Eikefjord ein god plass å bu. Her kan ein finne roen i kvardagen med korte avstandar til ulike aktivitetar og servicetilbod, inkluderande bygdesamfunn og god infrastruktur til store arbeidsmarknadar. - Les meir på info


HALLEN

20171105-400-styrke.jpg

Opphavsrett © eikefjord.net
Utviklet av Tunanor.com