Kundekveld. Megautvalg. Makeup. Styling. Tips. Mote. Trend. Overrasking.

Astri er tilbake igjen, og fredag 15 November klokka 1900 er det ny stylingkveld i Eikefjord, denne gangen med fokus på julebord, selskap og festantrekk. For å gjere ein festkveld komplett har vi med oss Grete frå Parfymelle, som vil gje oss dei beste tipsene, og vise oss sine "hotspots" fra sitt flotte parfymeri i Florø. We love ♥ Påmelding ved deling og kommentaren "kjem" på facebook, eller "melding i innboks", eller sms på 95152023. Avgrensa tal plassar....

Har du lyst og anledning til å få personleg styling, makeup og å finne festantrekket, så tilbyr vi deg som kunde å melde deg på dette, i forkant av arrangementet. Vi tilbyr dette til 6 kundar. 2 personer klokka 15, to klokka 16 og to klokka 17. Dette er uforpliktande. For å melde deg på personleg styling, send sms eller ring Nina på 95152023.

Vi ønsker modellar til å presentere våre flotte plagg, veldig moro og "litt" nervepirrande, men det trenger vi i kverdagen! Vi håper å få modeller fra 46 og xxl, til 36 og xs. Dusør utloves ;-) Har du lyst? Alder ingen hindring :-)

Det vert ostebord og det som høyrer til, i kafeen :-)
 

Fjellet

Fjellet
Fjellet 2

Eikefjord

Eikefjord 1
Eikefjord 2

Hallen

Hallen 1
Hallen 2