Gode kunde. 

 

Vi vil gjerne invitere alle Eikefjordingar og andre kjekke, til julebuffet her hos oss fredag førstkommande 12. desember. 

Vi har ein buffet klokka 1700 for dåkke som vil ta ein ekstra deilig fredagsmiddag etter jobb, kanskje med heile familien. Så vert det ein buffet klokka 1930 for deg som ynskjer å bruke litt av kvelden i godt selskap. 

Vi serverer tradisjonell julebuffet med langsteikt svineribbe med brun saus, pinnekjøtt, surkål, potet, heimelaga kålrabistappe og grov dampepølse. 

Alle rettigheter.

 

juletallerken

 

Pris per person kr 300. Barn kroner 200.

Påmelding til Nina på 95152023 innan onsdag kveld. 

Vi held lokale og maten, de held underhaldninga ;-) Velkommen. 

FJELLET

endestadnipa-utsikta.jpg

Eikefjord

20050810-blanipa.jpg

Eikefjord ligg i indre del av Kinn kommunen nord på Vestlandet. Bygda ligg inst i Eikefjorden og har tofelts veg til Florø (25km) og Førde (33km). Det er gode busstilbod mellom dei to byane.

Eikefjord Barne- og ungdomsskule ligg i sentrum og har 15 - 25 elevar på kvart av dei 10 klassetrinna. Barnehage med 3 avdelingar ligg også i gangavstand frå sentrum.

Eikefjord ynskjer alle hjarteleg velkommen til å busette seg i bygda. Med sin sentrale plassering, vakre natur og gode servicetilbod i nærområdet er Eikefjord ein god plass å bu. Her kan ein finne roen i kvardagen med korte avstandar til ulike aktivitetar og servicetilbod, inkluderande bygdesamfunn og god infrastruktur til store arbeidsmarknadar. - Les meir på info


HALLEN

20170401-basket.jpg

Opphavsrett © eikefjord.net
Utviklet av Tunanor.com