Marte Vassbotten skal Marte Vassbotn ilaksfortelle befolkningen at laks er viktig for Norge og ho gleder seg å ta fatt på jobben. Vassbotten frå Steihovden var ei av mange som ønska jobben då Norges sjømatråd søkte etter ein hovedrolleinnehaver til ein reklamefilm om norsk havbruksnæring. Filmen er eit ledd i den store «Laks er viktig for Norge»-kampanjen som blir rullet ut 2016, skriver Norges Sjømatråd i en pressemelding.

Marte er datter til Alex og Anne Karin Vassbotn og har fått inn lakseoppdrett med morsmelka og jobber i dag som markedskoordinator for IntraFish. I tillegg er ho medlem i YoungFish og har mastergrad i International Marketing and Management.

Les meir hos Norges Sjømatråd

FJELLET

blanipa1.jpg

Eikefjord

20130209-sentrum.jpg

Eikefjord ligg i indre del av Kinn kommunen nord på Vestlandet. Bygda ligg inst i Eikefjorden og har tofelts veg til Florø (25km) og Førde (33km). Det er gode busstilbod mellom dei to byane.

Eikefjord Barne- og ungdomsskule ligg i sentrum og har 15 - 25 elevar på kvart av dei 10 klassetrinna. Barnehage med 3 avdelingar ligg også i gangavstand frå sentrum.

Eikefjord ynskjer alle hjarteleg velkommen til å busette seg i bygda. Med sin sentrale plassering, vakre natur og gode servicetilbod i nærområdet er Eikefjord ein god plass å bu. Her kan ein finne roen i kvardagen med korte avstandar til ulike aktivitetar og servicetilbod, inkluderande bygdesamfunn og god infrastruktur til store arbeidsmarknadar. - Les meir på info


HALLEN

20170517-400-toget.jpg

Opphavsrett © eikefjord.net
Utviklet av Tunanor.com