Gode Kunde. Uttrykksikonet smiljulebilder 2015

Butikken bugnar av juleplantar, og det er ingen grunn til å vente med å kjøpe inn det du skal pynte huset ditt med til jul, ja utanom bukettar som roser, tulipanar og anna snitt då sjølvsagt.

Men det kan du legge inn bestilling på, så lagar vi det klart til deg lillejulafta slik at du berre kan hente det, eller sende nokon for å plukke det opp for deg. No er utvalet best, kvaliteten best, og vi gjer deg dei gode råda for korleis du skal få mest glede av plantane. I tillegg slepp du unna kø og folketrengsel. Det er no fram mot jul vi har gleda og forventningane, etter jul er vi fort klar til å vaske den ut. Uttrykksikonet smile Ring oss på 57744601, for å bestille. Vi bringer. 

Mandager i desember ope frå 12-1900. Julafta ope frå 10-1200.

Framleis ledig familiejulebord på fredag den 18.12. mellom 1600 og 2000, ring 95152023 for meir informasjon. 

Vi har kortreiste sunnfjordsjuletre av fin gran, også i år. Kjøp det gjerne no så det får aklimatisere seg til du skal ha det i hus. 

FJELLET

endestadnipa-utsikta.jpg

Eikefjord

20131229-nipevatn.jpg

Eikefjord ligg i indre del av Kinn kommunen nord på Vestlandet. Bygda ligg inst i Eikefjorden og har tofelts veg til Florø (25km) og Førde (33km). Det er gode busstilbod mellom dei to byane.

Eikefjord Barne- og ungdomsskule ligg i sentrum og har 15 - 25 elevar på kvart av dei 10 klassetrinna. Barnehage med 3 avdelingar ligg også i gangavstand frå sentrum.

Eikefjord ynskjer alle hjarteleg velkommen til å busette seg i bygda. Med sin sentrale plassering, vakre natur og gode servicetilbod i nærområdet er Eikefjord ein god plass å bu. Her kan ein finne roen i kvardagen med korte avstandar til ulike aktivitetar og servicetilbod, inkluderande bygdesamfunn og god infrastruktur til store arbeidsmarknadar. - Les meir på info


HALLEN

20171105-400-styrke.jpg

Opphavsrett © eikefjord.net
Utviklet av Tunanor.com