julebilder 2015

Vi førebur oss til jul, og det er 01 søndag i advendt denne helga. Vi har masse sviblar, julestjerner i alle fargar; vanlig, mellomstor og mini, asalier og flotte 10-pakninger med lilla roser. Store flotte raude kubbelys 2 for prisen av 1.

I kveld torsdag 24 november har vi kveldsope til klokka 2100. Vi har komler, krema kyllingsuppe og pastasalater på menyen i tillegg til karamellkake, snickerskake og softice, for å nevne noko. 

KUN I KVELD; ALT AV KLE OG SKO -30% RABATT. (Vesker og skjerf er ordinært) 

Vi har og kveldsope søndag 27.11 fra 15-2100. 

Det vil bli eit par kveldar til med kveldsope i desember, vi legg ut informasjon her og på facebook :-)

Velkommen <3

FJELLET

endestadnipa-utsikta.jpg

Eikefjord

20140816-barntohjul.jpg

Eikefjord ligg i indre del av Kinn kommunen nord på Vestlandet. Bygda ligg inst i Eikefjorden og har tofelts veg til Florø (25km) og Førde (33km). Det er gode busstilbod mellom dei to byane.

Eikefjord Barne- og ungdomsskule ligg i sentrum og har 15 - 25 elevar på kvart av dei 10 klassetrinna. Barnehage med 3 avdelingar ligg også i gangavstand frå sentrum.

Eikefjord ynskjer alle hjarteleg velkommen til å busette seg i bygda. Med sin sentrale plassering, vakre natur og gode servicetilbod i nærområdet er Eikefjord ein god plass å bu. Her kan ein finne roen i kvardagen med korte avstandar til ulike aktivitetar og servicetilbod, inkluderande bygdesamfunn og god infrastruktur til store arbeidsmarknadar. - Les meir på info


HALLEN

20170511-400-sang.jpg

Opphavsrett © eikefjord.net
Utviklet av Tunanor.com