Vegsentralen melder at vegen til Florø er stengd. Den blir stengd heile kvelden og natta. Geolog skal sjå på staden i morgon når det blir lyst og vegen blir ikkje opna før det. Det er ingen alternativ rute til Florø.

– Vi hadde ein entreprenør på staden som dreiv å rydda eit anna ras som gjekk i området før på dagen. Då høyrde han eit nytt ras komme ned, eit ras som er det største av dei tre rasa som har gått der totalt i dag, seier Jan Erikstad, trafikkoperatør ved Vegmeldingssentralen til Statens vegvesen til Firda.

Les meir i Firda

FJELLET

nipevatnet2.jpg

Eikefjord

20131012-knapstadst.jpg

Eikefjord ligg i indre del av Kinn kommunen nord på Vestlandet. Bygda ligg inst i Eikefjorden og har tofelts veg til Florø (25km) og Førde (33km). Det er gode busstilbod mellom dei to byane.

Eikefjord Barne- og ungdomsskule ligg i sentrum og har 15 - 25 elevar på kvart av dei 10 klassetrinna. Barnehage med 3 avdelingar ligg også i gangavstand frå sentrum.

Eikefjord ynskjer alle hjarteleg velkommen til å busette seg i bygda. Med sin sentrale plassering, vakre natur og gode servicetilbod i nærområdet er Eikefjord ein god plass å bu. Her kan ein finne roen i kvardagen med korte avstandar til ulike aktivitetar og servicetilbod, inkluderande bygdesamfunn og god infrastruktur til store arbeidsmarknadar. - Les meir på info


HALLEN

20170401-basket.jpg

Opphavsrett © eikefjord.net
Utviklet av Tunanor.com