Eikefjord ligg i indre del av Flora kommune i Sogn og Fjordane. Bygda ligg inst i Eikefjorden og har tofelts veg til Florø (25km) og Førde (33km). Det er gode busstilbod mellom dei to byane.

Eikefjord Barne- og ungdomsskule ligg i sentrum og har 15 - 25 elevar på kvart av dei 10 klassetrinna. Barnehage med 3 avdelingar ligg også i gangavstand frå sentrum.

Eikefjord ynskjer alle hjarteleg velkommen til å busette seg i bygda. Med sin sentrale plassering, vakre natur og gode servicetilbod i nærområdet er Eikefjord ein god plass å bu. Her kan ein finne roen i kvardagen med korte avstandar til ulike aktivitetar og servicetilbod, inkluderande bygdesamfunn og god infrastruktur til store arbeidsmarknadar. - Les meir på info


Share

Koriander har i mange år arrangert romjulsquiz i Eikefjord, så også i år. 28. desember inviterer vi difor til venskapleg kunnskapstevling saman med nye og gamle vener. Dørene opnar kl. 20.30 og quizen byrjar kl. 21. Det kostar 20 kr å delta og ein kan maks vere seks på kvart lag. Quizvert er som vanleg Mona Ødegård Standal. Vel møtt!

FJELLET

endestadnipa-utsikta.jpg

HALLEN

20170517-400-toget.jpg

Opphavsrett © eikefjord.net
Utviklet av Tunanor.com