Eikefjord ligg i indre del av Flora kommune i Sogn og Fjordane. Bygda ligg inst i Eikefjorden og har tofelts veg til Florø (25km) og Førde (33km). Det er gode busstilbod mellom dei to byane.

Eikefjord Barne- og ungdomsskule ligg i sentrum og har 15 - 25 elevar på kvart av dei 10 klassetrinna. Barnehage med 3 avdelingar ligg også i gangavstand frå sentrum.

Eikefjord ynskjer alle hjarteleg velkommen til å busette seg i bygda. Med sin sentrale plassering, vakre natur og gode servicetilbod i nærområdet er Eikefjord ein god plass å bu. Her kan ein finne roen i kvardagen med korte avstandar til ulike aktivitetar og servicetilbod, inkluderande bygdesamfunn og god infrastruktur til store arbeidsmarknadar. - Les meir på info


Share
Under Eikefjorddagane er det mykje kjekt for ungane som skjer. Ansiktsmalinga vert i gamle frisørsalongen til Vivians hårdesign, og bak bygget kan ungane få prøve å køyre gravmaskin. Ved kaia ligg Eliasbåten så dei som vil prøve den kan få seg ein tur. Gråtass vert å finne i sentrum, av og påstigning ved bussstoppet ved In-spire. Brannbilen tuter gjennom sentrum og av og påstigning er utenfor Mestermo eller ved innkøyrsel til Langedalskaia.
Kongletoktet går ifår Langedalskaia, dei tar kun 35 stk per tur.
Ved skulen har vi dyreutstilling og hesteridning, og 4H har sett opp sine populære telt der det vil foregå mykje kjekke aktiviteter. 
 
Barneaktivitet

FJELLET

20140601-625-grunnevatnet.jpg

Eikefjord

20140816-barntohjul.jpg

HALLEN

20170517-400-toget.jpg

Opphavsrett © eikefjord.net
Utviklet av Tunanor.com