Eikefjord Ungdomslag arrangerte karneval for dei yngste ikveld. Nesten 90 barn hadde kledd seg ut og møtte opp i Allhuset for å vise seg fram og ha det moro. Her var det ballongdans, ketchupdans og fri utfoldelse. Det vart kåra vinnarar av beste kostyme, mest aktive på dansegolvet og ballongdans. Til slutt fekk ungane angripe gotteposen som Kristian Sandvik firte ned fra taket. Dette resulterte i at ungane kraup rundt på golvet for å sikre sin del av gotteriet.

FJELLET

nipevatnet2.jpg

Eikefjord

solnedgang.jpg

Eikefjord ligg i indre del av Kinn kommunen nord på Vestlandet. Bygda ligg inst i Eikefjorden og har tofelts veg til Florø (25km) og Førde (33km). Det er gode busstilbod mellom dei to byane.

Eikefjord Barne- og ungdomsskule ligg i sentrum og har 15 - 25 elevar på kvart av dei 10 klassetrinna. Barnehage med 3 avdelingar ligg også i gangavstand frå sentrum.

Eikefjord ynskjer alle hjarteleg velkommen til å busette seg i bygda. Med sin sentrale plassering, vakre natur og gode servicetilbod i nærområdet er Eikefjord ein god plass å bu. Her kan ein finne roen i kvardagen med korte avstandar til ulike aktivitetar og servicetilbod, inkluderande bygdesamfunn og god infrastruktur til store arbeidsmarknadar. - Les meir på info


HALLEN

20170511-400-hallen.jpg

Opphavsrett © eikefjord.net
Utviklet av Tunanor.com