Arve og Mats på Anfield.Mats og Arve Hovland har denne veka vore på fotballtur til Liverpool med FK Tempo. Mats spelar på Tempo då fotballgruppa i Eikefjord ikkje har nok spelarar i denne årsgruppa. Mats angrar nok ikkje på at han valgte Tempo for den turen han og Arve har fått delta på er nok ei stor oppleving.
Dei har besøkt Anfield, der dei fekk med seg Champions Leage kampen mot PSV Eindhoven og var innom garderoben til proffane. Vidare har dei besøkt "The Academy", fotballskulen til Liverpool og blitt trena av proffisjonel trenar. Dei fekk også møte John Arne Riise som skreiv autografar, signerte bilder, drakter og sko. Han ønskte vidare lykke til med fotballkampen mot eit lokalt Liverpool lag. Denne kampen vant dei 6-1.

Les meir i Firdaposten lørdag.

 

FJELLET

20140601-625-grunnevatnet.jpg

Eikefjord

20131012-knapstadst.jpg

Eikefjord ligg i indre del av Kinn kommunen nord på Vestlandet. Bygda ligg inst i Eikefjorden og har tofelts veg til Florø (25km) og Førde (33km). Det er gode busstilbod mellom dei to byane.

Eikefjord Barne- og ungdomsskule ligg i sentrum og har 15 - 25 elevar på kvart av dei 10 klassetrinna. Barnehage med 3 avdelingar ligg også i gangavstand frå sentrum.

Eikefjord ynskjer alle hjarteleg velkommen til å busette seg i bygda. Med sin sentrale plassering, vakre natur og gode servicetilbod i nærområdet er Eikefjord ein god plass å bu. Her kan ein finne roen i kvardagen med korte avstandar til ulike aktivitetar og servicetilbod, inkluderande bygdesamfunn og god infrastruktur til store arbeidsmarknadar. - Les meir på info


HALLEN

20170517-400-toget.jpg

Opphavsrett © eikefjord.net
Utviklet av Tunanor.com