Share

Kommande fredag 1. desember arrangerer Eikefjord Ungdomslag Rocke-Quiz på "Bua". Dørene åpmar kl 19.00. Ungdomslaget oppmodar ungdommar i Eikefjord å stille lag på 3 personar. Husk påmelding til Ole Petter Leversund innan torsdag 30. nov.
Det blir enkel premiering av beste lag på resultat og kreativt navnevalg. Inngangspenger kr 20.-. Det blir salg av brus og kioskvarer.

Det vert også innslag av banda Black Metall og Battery.

 

FJELLET

20140601-625-grunnevatnet.jpg

Eikefjord

20131229-nipevatn.jpg

Eikefjord ligg i indre del av Kinn kommunen nord på Vestlandet. Bygda ligg inst i Eikefjorden og har tofelts veg til Florø (25km) og Førde (33km). Det er gode busstilbod mellom dei to byane.

Eikefjord Barne- og ungdomsskule ligg i sentrum og har 15 - 25 elevar på kvart av dei 10 klassetrinna. Barnehage med 3 avdelingar ligg også i gangavstand frå sentrum.

Eikefjord ynskjer alle hjarteleg velkommen til å busette seg i bygda. Med sin sentrale plassering, vakre natur og gode servicetilbod i nærområdet er Eikefjord ein god plass å bu. Her kan ein finne roen i kvardagen med korte avstandar til ulike aktivitetar og servicetilbod, inkluderande bygdesamfunn og god infrastruktur til store arbeidsmarknadar. - Les meir på info


HALLEN

20170517-400-toget.jpg

Opphavsrett © eikefjord.net
Utviklet av Tunanor.com