Onsdag kveld var det informasjonsmøte om danning av nytt damelag i fotball i Eikefjord. Vel 20 spelarar var tilstades, og fleire namn vart skrivne ned på den velkjende blokka.
Dette er ein god miks av unge jenter og litt eldre spelarar som har spelt for Tambarskjelvar denne sesongen. Det er også håp om at eldre damer og spelarar frå FSK og andre lag stiller for Eikefjord i kommande sesong.

Er det nokon jenter og damer i frå stader, til dømes i frå Florø og Naustdal, som har lyst til å vere med å spele med damelaget til Eikefjord i 2010 så er det berre å ta kontakt med Mona Standal på tlf 41513865. Alle er hjarteleg velkomne!

Den fyrste treninga for damene er tysdag 5. januar.

Les meir hos Eikefjord-fotball


FJELLET

20140601-625-grunnevatnet.jpg

Eikefjord

20150928-komunekaia.jpg

Eikefjord ligg i indre del av Kinn kommunen nord på Vestlandet. Bygda ligg inst i Eikefjorden og har tofelts veg til Florø (25km) og Førde (33km). Det er gode busstilbod mellom dei to byane.

Eikefjord Barne- og ungdomsskule ligg i sentrum og har 15 - 25 elevar på kvart av dei 10 klassetrinna. Barnehage med 3 avdelingar ligg også i gangavstand frå sentrum.

Eikefjord ynskjer alle hjarteleg velkommen til å busette seg i bygda. Med sin sentrale plassering, vakre natur og gode servicetilbod i nærområdet er Eikefjord ein god plass å bu. Her kan ein finne roen i kvardagen med korte avstandar til ulike aktivitetar og servicetilbod, inkluderande bygdesamfunn og god infrastruktur til store arbeidsmarknadar. - Les meir på info


HALLEN

20170401-basket.jpg

Opphavsrett © eikefjord.net
Utviklet av Tunanor.com