Risetunet vrt også i år det sterkaste laget i Romjulssleiva. For dei uinnvidde er Romjulssleiva  Eikefjorden si store fotballturnering som så klart overgår OL, VM og alle andre  turneringar. Skarpskodde møter ein opp i gymsalen og må rette seg etter dommarar som bles i alle retningar.

Les meir hos Eikefjord-fotball - les også om banketten. (Ta alt med ei klype salt, det er skreve av oppmann til vinnarlaget)

FJELLET

endestadnipa-utsikta.jpg

Eikefjord

20130611-kyrkja.jpg

Eikefjord ligg i indre del av Kinn kommunen nord på Vestlandet. Bygda ligg inst i Eikefjorden og har tofelts veg til Florø (25km) og Førde (33km). Det er gode busstilbod mellom dei to byane.

Eikefjord Barne- og ungdomsskule ligg i sentrum og har 15 - 25 elevar på kvart av dei 10 klassetrinna. Barnehage med 3 avdelingar ligg også i gangavstand frå sentrum.

Eikefjord ynskjer alle hjarteleg velkommen til å busette seg i bygda. Med sin sentrale plassering, vakre natur og gode servicetilbod i nærområdet er Eikefjord ein god plass å bu. Her kan ein finne roen i kvardagen med korte avstandar til ulike aktivitetar og servicetilbod, inkluderande bygdesamfunn og god infrastruktur til store arbeidsmarknadar. - Les meir på info


HALLEN

20170401-basket.jpg

Opphavsrett © eikefjord.net
Utviklet av Tunanor.com