Share

Plateslepp på Allhuset i steinar karlsen-250-kirkekonsert2010-007Eikefjord er ikkje kvardagskost, men det er nettopp det som står på menyen 19. januar. Steinar Karlsen, gitarhelten frå Eikefjord, spelar sjølvsagt nokre låtar frå den nye si nye plate «Hanens død», som tek deg med inn i eit eksotisk univers av orientalsk - og spanskinspirert twangmusikk.

Les meir i Firdaposten

FJELLET

nipevatnet2.jpg

Eikefjord

sentrum-vinter.jpg

Eikefjord ligg i indre del av Kinn kommunen nord på Vestlandet. Bygda ligg inst i Eikefjorden og har tofelts veg til Florø (25km) og Førde (33km). Det er gode busstilbod mellom dei to byane.

Eikefjord Barne- og ungdomsskule ligg i sentrum og har 15 - 25 elevar på kvart av dei 10 klassetrinna. Barnehage med 3 avdelingar ligg også i gangavstand frå sentrum.

Eikefjord ynskjer alle hjarteleg velkommen til å busette seg i bygda. Med sin sentrale plassering, vakre natur og gode servicetilbod i nærområdet er Eikefjord ein god plass å bu. Her kan ein finne roen i kvardagen med korte avstandar til ulike aktivitetar og servicetilbod, inkluderande bygdesamfunn og god infrastruktur til store arbeidsmarknadar. - Les meir på info


HALLEN

20171105-400-styrke.jpg

Opphavsrett © eikefjord.net
Utviklet av Tunanor.com