Kl. 1239 søndag fekk politiet melding om trafikkuhell på Tonheim, nærmare bestemt i Åmotsvingen.


Ein personbil med to personar i køyrte av rv 5 på Tonheimstranda like vest for Eikefjord. Bilen har knekt ein del rekkverkstolper før den gikk gjennom rekkverket og havna i ei i stikkrenne på oversida av vegen. Bilen køyte vestover da hendinga fant stad og det var våt asfalt og ca. 5.5 grader på staden.
Det er ikkje mistanke om rus, men politietet beslagla førarkortet midlertidig.

Brann, helse og politi rykka ut.

Kvinneleg passasjer klagde over smerter i kroppen.  

Kilde: Politilogg

Les og sjå bilde i Firdaposten, Firda eller NRK S&Fj

 

FJELLET

Strandanipa.jpg

Eikefjord

20150815-prebe.jpg

Eikefjord ligg i indre del av Kinn kommunen nord på Vestlandet. Bygda ligg inst i Eikefjorden og har tofelts veg til Florø (25km) og Førde (33km). Det er gode busstilbod mellom dei to byane.

Eikefjord Barne- og ungdomsskule ligg i sentrum og har 15 - 25 elevar på kvart av dei 10 klassetrinna. Barnehage med 3 avdelingar ligg også i gangavstand frå sentrum.

Eikefjord ynskjer alle hjarteleg velkommen til å busette seg i bygda. Med sin sentrale plassering, vakre natur og gode servicetilbod i nærområdet er Eikefjord ein god plass å bu. Her kan ein finne roen i kvardagen med korte avstandar til ulike aktivitetar og servicetilbod, inkluderande bygdesamfunn og god infrastruktur til store arbeidsmarknadar. - Les meir på info


HALLEN

20170511-400-sang.jpg

Opphavsrett © eikefjord.net
Utviklet av Tunanor.com