Eikefjord ligg i indre del av Flora kommune i Sogn og Fjordane. Bygda ligg inst i Eikefjorden og har tofelts veg til Florø (25km) og Førde (33km). Det er gode busstilbod mellom dei to byane.

Eikefjord Barne- og ungdomsskule ligg i sentrum og har 15 - 25 elevar på kvart av dei 10 klassetrinna. Barnehage med 3 avdelingar ligg også i gangavstand frå sentrum.

Eikefjord ynskjer alle hjarteleg velkommen til å busette seg i bygda. Med sin sentrale plassering, vakre natur og gode servicetilbod i nærområdet er Eikefjord ein god plass å bu. Her kan ein finne roen i kvardagen med korte avstandar til ulike aktivitetar og servicetilbod, inkluderande bygdesamfunn og god infrastruktur til store arbeidsmarknadar. - Les meir på info


Share

Eikefjord grendalag har gjennom ein driftsavtale med Flora kommune ansvar for vedlikehaldet og plenklipp av grøntanlegget på kyrkjebukta, og i området rundt. Arbeidet går ut på og halde plenane og det som er utplanta i området grøne og fine gjennom vekstsesongen, gjennom gjødsling, plenklipp og rydding.

Eikefjord Grendalag har kjøpt inn nytt og moderne utstyr til arbeidet, og den som blir tilsett får også ansvar for reinhald og vedlikehald av dette utstyret.

Vi søkjer ein person som har interesse for gartnararbeid, og som har «litt teknisk innsikt».

Lønn etter avtale.

Spørsmål om stillinga kan rettast til Anders Ole – Tlf.: 90732401

Søknad sendast til e-post : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. – med søknadsfrist 07. april 2013.   

Eikefjord Grendalag

FJELLET

Strandanipa.jpg

HALLEN

20171105-400-styrke.jpg

Opphavsrett © eikefjord.net
Utviklet av Tunanor.com