Eikefjord ligg i indre del av Flora kommune i Sogn og Fjordane. Bygda ligg inst i Eikefjorden og har tofelts veg til Florø (25km) og Førde (33km). Det er gode busstilbod mellom dei to byane.

Eikefjord Barne- og ungdomsskule ligg i sentrum og har 15 - 25 elevar på kvart av dei 10 klassetrinna. Barnehage med 3 avdelingar ligg også i gangavstand frå sentrum.

Eikefjord ynskjer alle hjarteleg velkommen til å busette seg i bygda. Med sin sentrale plassering, vakre natur og gode servicetilbod i nærområdet er Eikefjord ein god plass å bu. Her kan ein finne roen i kvardagen med korte avstandar til ulike aktivitetar og servicetilbod, inkluderande bygdesamfunn og god infrastruktur til store arbeidsmarknadar. - Les meir på info


Share

20190602 300 FlogjenI dag søndag 2. juni blei dagsturhytta på Fløgjen utanfor Hatlesetnipa offisielt opna med musikk og fine taler.

Mykje folk hadde funne vegen oppover frå Grov og nokre hadde tatt turen over Hatlesetnipa.

Dagsturhytta er eit samarbeid mellom fylkeskommunen, kommunen og Sparebanken Sogn og Fjordane. Ein av dei viktigaste faktorane er velvillige grunneigarar. Brynhhild Løken fekk overlevert ein blomsterbukett for framifrå samarbeid.

Det er ei hytte som er open for oss alle, men bruk forutset at brukarane ryddar opp etter seg og forlet hytta slik ein ønsker å sjå den når ein kjem fram.

20190602 600 Flogjen

Godt med folk under opnina.

20190602 300 TurlagetSparebanken Sogn og Fjordane har som vane å støtte gode prosjekt.

Denne gang fekk Turlaget 150 tusen til turhytta på Kinn. Denne hytta er også open for turfolket og no kan turlaget overta huset.

FJELLET

Strandanipa.jpg

Eikefjord

20150315-blanipa.jpg

HALLEN

20170517-400-toget.jpg

Opphavsrett © eikefjord.net
Utviklet av Tunanor.com