ImageLaurdag 21. mai kl 16.00 får vi storfint besøk i Eikefjord. Då kjem Karsten Isachsen for å halde foredraget ”Gledens kilder”. Etter foredraget vert det bok-kafe med høve til å snakke med foredragshaldaren og kjøpe bøkene hans.
Gratis inngang til foredraget, sal av kaffi og kaker ved bok-kafeen etterpå. Så ta med godt humør og alle du kjenner og møt fram til ein triveleg , oppbyggjeleg og inspirerande ettermiddag i Allhuset.

Vi har tillate oss å sakse litt frå firmaet Seminarpartner si omtale av foredragshaldaren:

Karsten Isachsen har 30 års fartstid som prest i Den norske kirke, men siden 1985 har han hovedsaklig arbeidet som forfatter og foreleser i egen regi. I disse årene har han vært på de fleste steder i Norge hvor det bor folk, og det er mange.

Han har nå passert 3000 seminarer / forestillinger i kulturhus, i teatre, i kirker, i offentlig regi og i næringslivssammenheng.

Karstens filosofi er at humor åpner mer enn latterdøren:
Den som får mennesker til å le, får også mennesker til å lytte!

Hans foredrag handler på ulikt vis alltid om å øke alminnelige menneskers livsglede og arbeidsglede.

I år er det 25 år siden Karsten debuterte som forfatter med boken "Gjester som ikke vil gå". Siden da har han gitt ut 35 bøker i Norge, Sverige, Danmark og Finland, med et samlet opplag for bøker og lydbøker på over en halv million!

Fjellet

Fjellet
Fjellet 2

Eikefjord

Eikefjord 1
Eikefjord 2

Hallen

Hallen 1
Hallen 2