Eikefjord kom godt igang i Loen, men dårleg avsluttnning av 1. omgang og gedigen dommartabbe i 2. avgjorde kampen.

Alt etter 7. min skåra Per Tore Magnussen og alt såg fint ut, men siste 20 min av omgangen var dårleg. Klareringane gjekk rett til motstander og 1-1 kom etter korner i det 37 min og 2-1 etter firspark i det 37 min som vart stussa i mål.
Eikefjord starta bra i andre, men etter 60 min gjekk mykje av lufta ut av ballongen. Eit frispark blei slått på lengste og var minst 1 m over linja. Eikefjord stoppa opp, men det gjorde ikkje Loen for ballen vart heada inn att på bana og det enda i skåring. Dommar plasserte seg på dette frisparket 30 meter ute på bana og hadde dermed ikkje kontroll. Dette målet ødela konsentrasjonen til Eikefjord og dei klarte heller ikkje å utnytte utvisning til Loen etter 70 min sjølv om dei pressa på for skåring.

NB!
Kampen på Eikefjord stadion neste helg blir sannsynleg flytta til fredag kl 19.00.