ImageI den andre kampen i Eikefjord turneringa var det Bremanger som skulle prøve seg mot Eikefjord. Det var eit jevnt oppgjør til Eikefjord skåra 1-0. Etter 2-0 fallt Bremanger saman.

Samspelet i Eikefjord si midtbane fungerte dårleg dei første 15 min. Etter korrigering frå trener Tore Agledal blei ballen meir fordelt frå midtbaneleddet og dette resulterte i gjennomløp og påfølgande straffer. Utover i andre omgang bytta Eikefjord mange spelara. Dette lot Bremanger komme med i spelet igjen. Dommartrioen i kampen tillot ein god del kjeftbruk og hadde for mykje avstandsdømming.
Odd Magne Øren sette inn den første straffa etter 38 min som var pauseresultat. Deretter sette han inn to til, etter 4 min og 15 min i andre omgang. Etter 18 min kom det første spelemål ved Per Tore Magnussen. Ti min før slutt fekk Bremanger ein spelar utvist. Jim Raymond fekk æra av å avslutte med det 5. målet for Eikefjord etter 40 min.
Eit godt resultat, men spelemessig ikkje heilt på topp, seier trener Tore Agledal etter kampen.